SFO

 

 

 

SFO

I SFO’en bygger vi videre på de grundlæggende værdier og tanker om dannelse, som Allindelille Friskole står for. Særligt har vi fokus på fællesskab, trivsel, leg, fordybelse og udfoldelse.

SFO’en har åbent hver morgen før skolestart, hvor eleverne har mulighed for at komme og spise morgenmad. Morgen SFO’en holder til i skolekøkkenet, hvor vi byder eleverne på cornflakes, havregryn eller en bolle. Der er mulighed for morgenmad frem til kl. 8:00, hvorefter eleverne fordeler sig i deres klasser og hvor de øvrige elever møder ind til skoledagen. I morgen-SFO’en er ro på og god tid at lande og vågne og få en god start på dagen.

SFO’en åbner igen om eftermiddagen og står klar til at tage imod eleverne, når de har fri fra skolen. Om eftermiddagen holder SFO’en til i samme lokaler som indskolingen og bruger særligt gangarealerne til spil og tegning og rolige inde-aktiviteter. Vi benytter også hobbyrummet, sløjdlokalet og gymnastiksalen til kreativ og motorisk udfoldelse. Derudover har vi naturligvis har vi også adgang til skolens udearealer, med legeplads, mooncars, shelters og bålplads, som vi bruger flittigt hele året rundt.

Hver dag har vi en eller flere aktiviteter, som børnene kan vælge at deltage i. Nogle aktiviteter er faste hver uge, andre aktiviteter er knyttet til faste traditioner og andre igen opstår spontant. I SFO-tiden er rammerne mere frie end i skoletiden og børnene vælger selv, om de vil deltage i en aktivitet. Nogle børn er trætte efter skoledagen og trænger bare til at slappe af, mens andre børn elsker en SFO-tid med masser af plads og tid til fordybelse i fri leg.

Åbningstider

Mandag – torsdag: 6:30 til 8:20 og 13:15 til 17:00
Fredag: 6:30 til 8:20 og 13:15 til 16:00

 

Tabulex

I ferier og andre skolefridage, hvor SFO’en er åben, har vi brug for at vide, hvilke børn der kommer i SFO. Årsagen er, at antallet af voksne, der skal være i SFO’en naturligvis afhænger af det antal børn, der kommer i SFO.
Vi sender en besked ud via Forældreintra med påmindelse, når vi har brug for at vide besked. Kommer/kommer ikke noteres i Tabulex. Vi anvender desuden Tabulex til komme/gå registrering samt information om legeaftaler mm.

Skolens Tabulex kan findes her